График на курсовете

Предстоящи курсове пролет 2018:
  • * "Java EE Essentials курс"
  • * "HTML, CSS и JavaScript"

Виж всички

Уроци по програмиране

На страницата ни може да намерите безплатни уроци по програмиране.

Темите им са от курсове "Въведение в програмирането" и "Уеб технологии".

Достъпни са за всеки.

Разгледайте всички уроци тук.

ИТ кариера с Open Academy

Лятно издание на Open Academy 2018:

Кажете "Да" на кариерата в ИТ сферата с лятното издание на инициативата Open Academy.

Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти, които искат да се занимават с програмиране, тестване и поддръжка.

Виж повече

Новини

Цялостен курс “Визуално програмиране за деца”

През септември месец стартира курс предназначен за малчугани на възраст между 7 и 14 години, които ще преминат през 5-степенно обучение по програмиране. Курсът се състои от пет отделни нива. Ще очакваме всички деца, които проявяват интерес към необятния свят на програмирането да станат част от курсът “Визуално програмиране за деца“.

Курс за деца "Първи стъпки в програмирането"

Лятно издание на курс “Първи стъпки в Програмирането” (“Аз вече програмирам“) – 1во ниво от програмата “Визуално програмиране за деца”. Обучението е предназначено за малчугани на възраст между 7 и 14 години. Първото ниво “Първи стъпки в Програмирането” (“Аз вече програмирам“) се характеризира с с многообразие от интерактивни игри, разнообразните творчески задачи, които развиват логическата мисъл у децата.

Лятно издание Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с лятното издание на инициативата Open Academy 2018. Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти, които искат да се занимават с програмиране, тестване, поддръжка и управление на информационни системи. Академията е отворена за кандидати от всички градове в България. Tук ще получите добра теоритична и практическа подготовка от най-добрите в сферата на технологиите. Ще имате шанса да черпите умения от изявени имена с дългогодишен опит и професионални успехи.

HTML, CSS и JavaScript

Курс "HTML, CSS и JavaScript" стартира на 9 май 2018г. Обучението е на промоционална цена от 384.00 лева, вместо 460.00, а продължителността е 32 часа. “HTML, CSS и JavaScript” е подходящ за начинаещи. Преминаването на курса би дало старт на вашата кариера като един от най-търсения вид специалисти – Front-End Developer.

Курс Java EE Essentials

Курс "Java EE Essentials" стартира на 14 май 2018г. Цената на обучението е 408.00 лева, вместо 490.00 лева, а продължителността e 24 часа. Преминаването на курса би дало старт на вашата кариера като един от най-търсения вид специалисти - Java EE Developer. Ще научите как да интегрирате ключови компоненти от Java Enterprise Edition, като Servlets, JSF, EJB, JPA, Web Services, WebSockets и др.

Първи стъпки с Java

За всички които искат да стартират с развитието си като Java разработчици предлагаме пакет от два курса “Основи на програмирането” и “Въведение в програмирането с Java” на изключителна цена. Обучението е подходящо за абсолютно начинаещи и ще стартира на 8-ми февруари 2018г. Продължителността е 32 часа, а цената е промоционална от 375 лв.

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариерата в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти, които искат да се занимават с програмиране, тестване, поддръжка и управление на информационни системи. Срокът за кандидатстване е до 26.01.2018.

Аз вече програмирам - нова група

Включи се в новата група за курс "Първи стъпки в Програмирането" ("Аз вече програмирам") - 1во ниво от програмата "Визуално програмиране за деца". Обучението е предназначено за малчугани на възраст между 9 и 14 години. Нивото е с продължителност 12 учебни часа. Обучението се провежда присъствено и онлайн в дневна, вечерна и съботно-неделна форма.

Уроци

web_190x190

Как да си разработя сайт?

Разгледай урока
web_190x190

Въведение в програмирането

Разгледай урока
web_190x190

Какво е HTML и защо ни трябва?

Разгледай урока
web_190x190

Блок схеми

Разгледай урока
Виж всички

Галерия

 

Виж всички

Нашите курсисти за нас

Васил Еленков - "Знанията, които получих, са основополагащи за тази сфера. Те ти дават фундамент, на който можеш да се облегнеш при започване на работа." Виж Повече
Виктор Монев - "На първо място ме привлече това, че курсът беше за хора без предварителни знания по програмиране. Друг плюс беше онлайн обучението, тъй като живея извън София." Виж Повече
Мариана Кирова - "Благодарение на инициативата Open Academy спечелих една от 10 000 стипендии на Google и Udacity, които се отпускат за Европейския съюз." Виж Повече

Партньори

web_190x190

web_190x190

web_190x190
web_190x190
web_190x190

web_190x190
web_190x190
web_190x190
Виж всички