График на курсовете

Предстоящи курсове пролет 2018:
  • * "Java EE Essentials курс"
  • * "HTML, CSS и JavaScript"

Виж всички

Уроци по програмиране

На страницата ни може да намерите безплатни уроци по програмиране.

Темите им са от курсове "Въведение в програмирането" и "Уеб технологии".

Достъпни са за всеки.

Разгледайте всички уроци тук.

ИТ кариера с Open Academy

Лятно издание на Open Academy 2018:

Кажете "Да" на кариерата в ИТ сферата с лятното издание на инициативата Open Academy.

Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти, които искат да се занимават с програмиране, тестване и поддръжка.

Виж повече

Новини

Лятно издание Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с лятното издание на инициативата Open Academy 2018. Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти, които искат да се занимават с програмиране, тестване, поддръжка и управление на информационни системи. Академията е отворена за кандидати от всички градове в България.

HTML, CSS и JavaScript

Курс "HTML, CSS и JavaScript" стартира на 9 май 2018г. Обучението е на промоционална цена от 384.00 лева, вместо 460.00, а продължителността е 32 часа. “HTML, CSS и JavaScript” е подходящ за начинаещи. Преминаването на курса би дало старт на вашата кариера като един от най-търсения вид специалисти – Front-End Developer.

Курс Java EE Essentials

Курс "Java EE Essentials" стартира на 14 май 2018г. Цената на обучението е 408.00 лева, вместо 490.00 лева, а продължителността e 24 часа. Преминаването на курса би дало старт на вашата кариера като един от най-търсения вид специалисти - Java EE Developer. Ще научите как да интегрирате ключови компоненти от Java Enterprise Edition, като Servlets, JSF, EJB, JPA, Web Services, WebSockets и др.

Първи стъпки с Java

За всички които искат да стартират с развитието си като Java разработчици предлагаме пакет от два курса “Основи на програмирането” и “Въведение в програмирането с Java” на изключителна цена. Обучението е подходящо за абсолютно начинаещи и ще стартира на 8-ми февруари 2018г. Продължителността е 32 часа, а цената е промоционална от 375 лв.

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариерата в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти, които искат да се занимават с програмиране, тестване, поддръжка и управление на информационни системи. Срокът за кандидатстване е до 26.01.2018.

Аз вече програмирам - нова група

Включи се в новата група за курс "Първи стъпки в Програмирането" ("Аз вече програмирам") - 1во ниво от програмата "Визуално програмиране за деца". Обучението е предназначено за малчугани на възраст между 9 и 14 години. Нивото е с продължителност 12 учебни часа. Обучението се провежда присъствено и онлайн в дневна, вечерна и съботно-неделна форма.

Визуално програмиране за деца - нова група

Стартира новата група за новият ни курс предназначен за малчугани на възраст между 9 и 14 години, които ще преминат през 5-степенно обучение по програмиране. Курсът "Визуално програмиране за деца" се характеризира с многообразие от интерактивни образователни занимания чрез които децата да придобият умения и знания за създаване на собствени герои анимации.

Black Friday

Курсове на невероятна цена с до - 70% намаление! Дълъг Черен Петък от 00:00ч. на 24-ти ноември до 00:00ч. на 26-ти ноември за избрани обучения за малки и големи.
Не пропускай шанса си и грабни мечтания курс с огромна отстъпка.

Уроци

web_190x190

Как да си разработя сайт?

Разгледай урока
web_190x190

Въведение в програмирането

Разгледай урока
web_190x190

Какво е HTML и защо ни трябва?

Разгледай урока
web_190x190

Блок схеми

Разгледай урока
Виж всички

Галерия

 

Виж всички

Нашите курсисти за нас

Васил Еленков - "Знанията, които получих, са основополагащи за тази сфера. Те ти дават фундамент, на който можеш да се облегнеш при започване на работа." Виж Повече
Виктор Монев - "На първо място ме привлече това, че курсът беше за хора без предварителни знания по програмиране. Друг плюс беше онлайн обучението, тъй като живея извън София." Виж Повече
Мариана Кирова - "Благодарение на инициативата Open Academy спечелих една от 10 000 стипендии на Google и Udacity, които се отпускат за Европейския съюз." Виж Повече

Партньори

web_190x190

web_190x190

web_190x190
web_190x190
web_190x190

web_190x190
web_190x190
web_190x190
Виж всички