Медийни Партньори

Logo_245x85

Kaldata.com

Kaldata.com е една от най-старите онлайн медии в България и най-популярният български сайт за софтуерни, хардуерни, технологични и геймърски новини. Информацията в сайта се обновява ежеминутно, което го прави една от най-актуалните и динамични медии у нас.

Logo_245x85

Economy.bg

Economy.bg е издание за бизнес, икономика и мениджмънт. Economy.bg следи тенденциите в световната и българска икономика от съществено значение за случващото се в България, ключовите бизнес сектори, компаниите и хората, които са част от тях.

Economy.bg създава уникално редакционно съдържание - видео интервюта, статии, анализи, статистики и проучвания, създадени в сътрудничество с мениджъри от български и чужди компании, икономически анализатори и експерти от различни бизнес сектори.

Logo_245x85

Economic.bg

Economic.bg - Икономическият сайт на България.

Logo_245x85

eSkills

eSkills for Jobs :Комуникационна и информационна кампания за повишаване на осведомеността.

Европейската комисия стартира eSkills for Jobs: Комуникационна и информационна кампания, която ще се проведе през 2015 и 2016 г. Целта на кампанията е да повиши осведомеността на гражданите за нуждата от подобряване на техните умения при използването на информационните и комуникационни технологии (ИКТ), необходими за намирането на работа. Кампанията е в отговор на нарастващото търсене на ИКТ специалисти.

Медийни партньори

Actualno.com

Actualno.com е независима медия, която вече над 10 години цели да прави качествена журналистика с медийна етика, лично отношение и отговорност. В сайта могат да бъдат намерени различни гледни точки, най-актуалните новини от деня и полезно съдържание от надеждни публични източници.

Actualno.com предоставя обективни и обществено значими материали и с подбор на разнообразно съдържание от всички аспекти от живота и ежедневието ни. Медията търси винаги справедивата страна на новините, като насърчава добрите инициативи и практики в кампанията – "Добрата новина съществува. Подкрепи я!".

Actualno.com има амбицията да се развива със своите потребители и да се превърне в неотменна част от живота им и стратегически избор на независима, обективна и позитивно влияеща медия.

Медийни партньори

NewTrend.bg

NewTrend.bg е специализирана онлайн новинарска медия за web 2.0 и бизнес новини на български език, за експерти в областта на маркетинга, рекламата, интернет медия и продуктовите комуникации. Ценен източник на информация за всеки, който използва интернет за комуникация и връзка със своите клиенти, както и фирмите, които са част от web 2.0 бизнеса и услугите.

Медийни партньори

PixelMedia.bg

PixelMedia.bg е новинарски сайт, посветен на информационните технологии, телекомуникациите, потребителската електроника, ИТ бизнеса и начина, по който иновациите влияят на образованието, здравеопазването, държавното управление и други значими обществени сфери.

Медийни партньори

myPR.bg

myPR.bg предоставя възможността за безплатно публикуване на PR съобщения и рекламни статии от PR агенции и фирми.