За нас

За компанията

Компанията ни използва уникален модел за да предоставя: иновативни обучения, опитни лектори, отлична организация и изключителни резултати на разумни цени.

ОнТаргет е компания за обучение, която има нов поглед върху това, как да предоставя качествени услуги свързани с обучение. Компанията е базирана в София, България. За да развива успешен бизнес, ОнТаргет разчита изключително на своите партньори в Европа и САЩ. Благодарение на тях компанията има реалната възможност да предлага обучения не само в България, но и в чужбина, както и да има достъп до изтъкнати чуждестранни лектори.

Мисия

Мисията ни е винаги да предлагаме обучение от висока класа и изключително атрактивни събития. За това работим упорито винаги да предлагаме нови услуги, съобразени с водещите тенденции в областта на ИТ и бизнеса.

Цел

Ние се стремим да изградим международни партньорски отношения – за да предлагаме качествени услуги и обучения, без граници; да помагаме на ИТ общности и потребителски групи да обменят идеи, опит и да се учат от най-добрите.

Екип

Екипът ни съчетава от една страна амбициозни специалисти и професионални лектори с дългогодишен опит от друга, работещи в областта на обучението, организирането на събития и HR услугите.

Общи Условия на Центъра

Нашите постижения

Сред нашите постижения са: полагането на основите на първите Microsoft и Java международни конференции в Източна Европа, организирането на множество различни семинари, „on-site” обучения, безплатни инициативи.

2006

През 2006 ние помогнахме за организирането на първата Microsoft технологична конференция за Източна Европа – DevReach - като партньор на НАРС и Телерик.

2009

През 2009г. ние, с подкрепата на EventsOnTarget, положихме основите на Java2Days – първото събитие за Източна Европа, на което бяха представени последните тенденции в областта на разработките с Java.

През всички тези години ние успяхме да натрупаме ценен опит и да работим с ключови компании като: Oracle, IBM, VMware, SAP Labs и много други.

Предимства

Високо качество

qualityПредлагането висок клас услуги е изключително важно за нас. Ето защо ние следим качеството при всяка една стъпка от работният ни процес – изборът на теми, подготовката на материали, подборът на лектори, организирането на събития и т.н.

 

Богат опит

Stack of multicoloured booksЕкипът на ОнТаргет е трупал опита си през годините, работейки по важни проекти със значими и известни клиенти, и ключови партньори.

 

Ефективност

effectivenessНие винаги предлагаме ценово ефективни решения – висококачествени услуги на разумни цени. Именно поради това нашите клиенти остават постоянни.

 

Отлични резултати

excellenceКрайният резултат от обучението е също толкова важен, колкото и организацията му преди това. Целта ни, в това отношение, е всички участници да получат знания, да придобият практически опит и да постигнат отлични резултати в реалната си работа след това.