График на курсовете

Предстоящи курсове пролет 2018:
  • * "Java EE Essentials курс"
  • * "HTML, CSS и JavaScript"

Виж всички

Уроци по програмиране

На страницата ни може да намерите безплатни уроци по програмиране.

Темите им са от курсове "Въведение в програмирането" и "Уеб технологии".

Достъпни са за всеки.

Разгледайте всички уроци тук.

ИТ кариера с Open Academy

Лятно издание на Open Academy 2018:

Кажете "Да" на кариерата в ИТ сферата с лятното издание на инициативата Open Academy.

Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти, които искат да се занимават с програмиране, тестване и поддръжка.

Виж повече

Новини

Курс “Първи стъпки в програмирането” за деца

Курс “Първи стъпки в Програмирането” (“Аз вече програмирам“) – 1во ниво от програмата “Визуално програмиране за деца” ще стартира от месец октомври. Обучението е предназначено за малчугани на възраст между 7 и 14 години.

Цялостно обучение “Визуално програмиране за деца”

През месец октомври стартира курс предназначен за малчугани на възраст между 7 и 14 години, които ще преминат през 5-степенно обучение по програмиране. С многообразие от интерактивни занимания, децата ще придобият умения за създаване на собствени герои и анимации.

За 10-ти път сме партньори на Java2Days

От 27 до 29 ноември ще се проведе GlobalTech Summit 2018, обединяващ технологичните конференции: Java2Days, CodeMonsters, AI&Smart Tech. Всички събития ще се проведат в Конгресния център на НДК.

Те мечтаят да станат програмисти

Какво знаят децата за професията на програмиста. Какво ги вдъхновява и защо искат да са програмисти когато пораснат? Отговорите на тези въпроси и още много ще разберете от това видео-интервю.

Tech4Kids на MegaDojo Sofia издание 2.0

Щастливи сме да споделим, че сме част от MegaDojo Sofia 2.0! Събитието, посветено на децата и тяхното обучение по програмиране, закри по подобаващ начин официалното председателство на България.

Честит 1-ви юни на всички малки и пораснали деца!

Част сме от уникалния "Фестивал на усмивката", посветен на всички малки и пораснали деца.
С много игри, атрактивни забавления и подаръци отпразнувахме детския празник

Цялостен курс “Визуално програмиране за деца”

През септември месец стартира курс предназначен за малчугани на възраст между 7 и 14 години, които ще преминат през 5-степенно обучение по програмиране. Ще очакваме всички деца, които проявяват интерес към програмирането да станат част от курсът “Визуално програмиране за деца“.

Курс за деца "Първи стъпки в програмирането"

Лятно издание на курс “Първи стъпки в Програмирането” (“Аз вече програмирам“) – 1во ниво от програмата “Визуално програмиране за деца”. Обучението е предназначено за малчугани на възраст между 7 и 14 години.

Уроци

web_190x190

Как да си разработя сайт?

Разгледай урока
web_190x190

Въведение в програмирането

Разгледай урока
web_190x190

Какво е HTML и защо ни трябва?

Разгледай урока
web_190x190

Блок схеми

Разгледай урока
Виж всички

Галерия

 

Виж всички

Нашите курсисти за нас

Васил Еленков - "Знанията, които получих, са основополагащи за тази сфера. Те ти дават фундамент, на който можеш да се облегнеш при започване на работа." Виж Повече
Виктор Монев - "На първо място ме привлече това, че курсът беше за хора без предварителни знания по програмиране. Друг плюс беше онлайн обучението, тъй като живея извън София." Виж Повече
Мариана Кирова - "Благодарение на инициативата Open Academy спечелих една от 10 000 стипендии на Google и Udacity, които се отпускат за Европейския съюз." Виж Повече

Партньори

web_190x190

web_190x190

web_190x190
web_190x190
web_190x190

web_190x190
web_190x190
web_190x190
Виж всички