За фирми

Обучения по поръчка

it-training

Предлагаме подготовка и провеждане на курсове изцяло съобразени с нуждите, работния процес и желанията на клиента за постигане на очаквания краен резултат.

Oбученията са изготвени по индивидуални учебни програми, разработени съобразно необходимостите на клиента, поднесени качествено и с много практически задачи.

Прочети Още

Изграждане на екипи

it-training

Притежаваме дългогодишен опит в изграждането на изцяло нови екипи от професионалисти, съобразно изискванията на клиента. Процесът започва още от подборът на кадри, направен от специалисти на ОнТаргет, преминава през цялостно обучение в центъра и приключва със започване на работа на най-добре представилите се курсисти в компанията клиент. Всеки етап от процеса се координира с компанията клиент.

Прочети Още

Семинари

events

ОнТаргет организира специализирани семинари, подходящи за работещи специалисти в областта на ИТ. Темите са атрактивни, в съответствие с новите тенденции, представящи решения на често срещани задачи в практиката. Семинарите, които организираме биха били полезни на специалисти, които искат да повишат познанията си в дадена област от ИТ и да повишат продуктивността в своята работа.

Прочети Още

Тийм билдинг

business-training

Екипът ни има атрактивни и уникални идеи и опит в организирането на събития, сплотяващи всеки екип. Незабравимите преживявания и полезните бизнес резултати са гарантирани.

Прочети Още